Tässä osiossa on tarkoitus käsitellä pyöräilyä liikuntamuotona yleisesti. Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi pyöräilyn historia ja pyöräily tänään. Tästä osiosta löytyy myös tietoa pyöräilyn iloista ja eduista: miksi kannattaa pyöräillä, onko pyöräily sinua varten ja miksi auton sijasta on hyvä käyttää joskus polkupyörää. Koska myös pyöräilyssä käytetään paljon outoja termejä, jotka voivat olla aloittelijalle täysin tuntemattomia, löytyy tästä osiosta pyöräilysanasto, jossa on kerrottu pyöräilytermien selityksiä.

Katsaus osion sisältöön

  • Sanasto: Sivulle on koottu sanastoa liittyen polkupyöräilyyn. Taulukosta löytyy yleisimpien pyöräilytermien lyhyet selitykset.
  • Sanakirja: Suomi-englanti pyöräilysanakirja, josta löytyy siis tärkeimpien pyöräilyyn liittyvien sanojen englanninkielisiä vastineita.
  • Pyöräilyn alalajit: Mitä ovat XC, CC, Marathon, DH, Dirt... Katsaus pyöräilyn alalajeihin.
  • Kisat ja tapahtumat: Tulevia ja menneitä polkupyöräilyyn liittyviä kisoja ja muita tapahtumia: kuvaukset tapahtumien järjestelyistä, reiteistä sekä mahdollisesti tunnelmia ja kuvia tapahtumista.
  • Pyöräreitit: Parhaita kuntoiluun ja retkeilyyn tarkoitettuja pyöräilyreittejä koottuna yhteen paikkaan. Reitit on jaoteltu maakunnittain ja jokaisesta reitistä löytyy selkeä kartta reitistä sekä mahdollisesti lisätietoa reitistä, kuten kuvia sekä tietoja tietöistä tai vaarallisista paikoista. Maakuntareittien lisäksi osiosta löytyy myös valtakunnallisia ja ulkomaisia pyöräreittejä.
  • Miksi pyöräillä: Ainakin kymmenen hyvää syytä miksi polkupyöräilyä pitäisi suosia. Artikkelissa käydään läpi miten pyöräily vaikuttaa niin ympäristöön kuin yksilöön.
  • Pyöräilyn historia: Tulossa...

Alaluokat

Seuraavat 2 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 2.

P

Sivut, jotka ovat luokassa Pyöräily

Seuraavat 4 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 4.

Aiheeseen liittyvää sisältöä...