Tässä osiossa on tarkoitus käsitellä polkupyöräilyyn liittyviä varusteita. Mitä varusteita pyöräilijä tarvitsee itse polkupyörän lisäksi? Entä mitä nämä suunnilleen maksavat ja mistä niitä saa. Käsiteltäviä varusteita ovat esimerkiksi: lukot, vaatteet, ajotietokoneet, kypärät, laukut, kilikellot, lukkokengät, polkimet, pumput ja sykemittarit.

Katsaus osion sisältöön[muokkaa]

  • Oikeat varusteet pyöräilyyn: Mitkä ovat pakolliset varusteet pyöräilyyn ja mitä muita varusteita kannattaa harkita? Kattava lista kaikista maantiepyöräilyyn ja maastopyöräilyyn tarvittavista varusteista aina kypärästä kilikelloon lähtien. Sisältää myös jonkinlaiset hinta-arviot.
  • Lukitseminen: Tietoa polkupyörän lukitsemisesta: eri lukkotyypit, oikea ja väärä lukitustapa, vakuutukset jne.
  • Vaatetus: Pyöräilyssä oikea vaatetus on aivan yhtä tärkeää kuin kunnollinen polkupyöräkin. Osiossa kerrotaan, millaisia ovat hyvät pyöräilyvaatteet, mitä ne maksavat ja mistä niitä saa.
  • Ajotietokoneet: Polkupyörän ajotietokoneella voi arvioida omia tavoitteitaan ja etenemistään pyöräilyssä. Tällä sivulla kerrotaan, miten polkupyörän ajotietokone toimii, miten valita oikea ajotietokone, miten mittarin saa oikein kalibroitua ja miten virheet kalibroinnissa vaikuttavat lukemiin.
  • Laukut: Tulossa...
  • Koiran kanssa pyöräily: Vaihtoehtoina ovat pienille etukorit, hieman isommille kärryt tai pyöräilytalutin.

Alaluokat

Seuraavat 2 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 2.

L

V

Sivut, jotka ovat luokassa Varusteet

Seuraavat 3 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 3.

Sponsoroidut linkit:

Aiheeseen liittyvää sisältöä...