Viihde

Tässä osiossa on tarkoitus käsitellä polkupyöräilyä hieman viihteellisemmästä näkökulmasta. Sisältö ei siis ole niin asiapainoitteista kuin muissa osioissa, vaan pääpaino on viihteessä ja huumorissa. Edes polkupyöräilyä ei kannata ottaa aina niin tosissaan, vaan välillä pitää myös rentoutua. Mikä pelastaakaan päivän paremmin kuin oikeassa tilanteessa kerrottu hyvä vitsi tai muu huumoripläjäys. Tästä osiosta löytyy mm. polkupyöräilyyn liittyviä videoita niin maantiepyöräilyn ihmeellisyyksistä, pyöräilyyn liittyvistä onnettomuuksista kuin tempuista.

Katsaus osion sisältöön[muokkaa]

Hevosetkin nauraa.jpg
  • Videot: Tälle sivulle on pyritty keräämään erilaisia polkupyöräilyyn liittyviä videoita niin maantiepyöräilyn ihmeellisyyksistä, pyöräilyyn liittyvistä onnettomuuksista, tempuista ja muista aiheista kuin myös itse opetustarkoitukseen liittyvistä videopätkistä.
  • Huumori: Vitsejä ja arvoituksia liittyen jollakin tapaa pyöräilyyn.

Jos nyt välttämättä haluaa heittää aivot aivan narikkaan ja kaipaa totaalisen ala-arvoista vessahuumoria tai vaikkapa armeija- tai blondivitsejä, niin silloin kannattaa suunnata MVnetin Vitsit-osioon, jonne vitsejä on koottu reilut 200 kappaletta.

Sivut, jotka ovat luokassa Viihde

Seuraavat 2 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 2.

Sponsoroidut linkit:

Aiheeseen liittyvää sisältöä...