Tälle sivulle on koottu lajitelma polkupyöräilyyn liittyviä vitsejä ja arvoituksia.

Blondi ja insinöörivitsit

Blondi tuli kauppaan josta oli polkupyöränsä ostanut noin kuukausi sitten ja kysyi kauppiaalta: "Silloin kun neuvoitte, että lähden ajamaan vaan varovasti ykkösvaihteella, niin ajattelin tulla vain kysymään, että milloin saan vaihtaa kakkoselle, vai pitääkö vielä kauankin ajaa ykkösellä?"

Mies ajelee polkupyörällä maantiellä. Hän huomaa alastoman naisen tienvarressa ja pysähtyy. Nainen: "Tahtoisin päästä yhteen paikkaan, joka on tuolla edessäpäin. Pääsenkö pyöräntangolle?" Mies: "No, pääset." Pari ajelee vähän aikaa kunnes nainen on perillä. Nainen nousee pyöräntangolta ja lähtee kävelemään pois. Käveltyään noin metrin hän huutaa miehelle: "Ei tainnut Herra huomata että olin alasti!!!" Mies: "No ei tainnut rouva huomata, että tämä oli NAISTEN PYÖRÄ!!!"

Kaksi insinöörioppilasta kohtasi kaupungilla:
- Hieno polkupyörä, toinen sanoi, -mistä sait?
- No kun eilen olin tuolla puistossa, kaunis nuori nainen ajoi luokseni, laittoi pyörän maahan, heitti kaikki vaatteet yltään, kävi nurmikolle makuulle ja sanoi "ota mitä haluat"
- Hyvä valinta, toinen sanoi, ei ne vaatteet olisi sinulle varmaan sopineetkaan.

Arvoitukset ja muut vitsit

Mitä yhteistä on polkupyöräilijällä ja blondilla? Kumpaakin vituttaa, kun kumi puhkeaa.

Miksi polkupyörät ovat parempia kuin naiset?
- Polkupyörä ei tule raskaaksi (paitsi ylämäessä).
- Polkupyörää saa polkea niin kauan kuin huvittaa.
- Polkupyörä ei välitä vaikka katselisit tai kokeilisit muita polkupyöriä.
- Polkupyörä ei pahastu vaikka ostat polkupyörälehtiä.
- Jos loukkaat polkupyörääsi, sinun ei tarvitse pyytää siltä anteeksi, ennen kuin saat nousta sen päälle uudestaan.

Pitempään polkupyöräilyä harjoittaneella saattaa olla useita ongelmia:
-Ketjuissa saattaa olla reikiä, satula voi olla päin persettä, renkaat voivat laahata maata, pinna on kireällä, tangosta voi puuttua tahti ja sitten vielä ottaa pumpusta.

Jos pyöräilevä pappa nostaa kätensä, mitä se tarkoittaa? Hän kääntyy oikealle tai vasemmalle tai pysähtyy tai jatkaa suoraan tai rupeaa kaivamaan nenäänsä.

Minkä takia naisten mielestä maantiepyöräilijöistä saa hyviä poikaystäviä? Lähes kaikilla seisoo vehkeet syyskuusta huhtikuuhun.

Lada-kuski näki taustapeilistä pyörällä ajavan miehen, joka näytti aikovan ohittaa auton. Sitä kuski ei kestänyt, vaan painoi lisää kaasua. Lopulta nopeus oli jo noin 50 km tunnissa, mutta pyörä vain roikkui Ladan perässä. Kuski painoi vielä lisää kaasua, avasi ikkunan ja huusi: "Joku hullu maantiepyöräilijä vai?" "Ei, kun takinhelma oven välissä", vastasi pyöräilijä.

Aiheeseen liittyvää sisältöä...