Polkupyöräni varastettiin juuri, ja tehdessäni rikosilmoitusta tiedustelin poliisilta pyörän merkitsemismahdollisuuksista. Poliisi kertoi että henkilötunnuksen merkitseminen pyörään on nykyisin huono idea. Pyörävaras saattaa henkilötunnuksen avulla onnistua avaamaan nimelläsi puhelinliittymän, josta taas otetaan heti maksimimäärä erilaisia pikavippejä.

Mielenkiitoista. Itse en ole pyörääni merkinnyt - uskoisin sen riittävän, että jos pyöräni varastetaan ja teen siitä rikosilmoituksen, osataan se palauttaa minulle runkonumeron perusteella, jonka olen ottanut ylös. Eri asia sitten on, miten on mahdollista, että liittymän voi avata ja pystyä ostamaan pikavippejä pelkällä henkilötunnuksella - henkilötunnuksia varmaan löytyy esim. pois heitetyistä kirjeistä, jos penkoisi lehtiroskiksia.
--Admin 13. heinäkuuta 2009 kello 18.48 (UTC)


Tässä ideaa kaupunkisuunnitteluun - maikkarin uutinen japanilaisesta pyöräparkista maan alle - automaatti vie ja toimittaa pyörän, varastoi maan alle http://www.mtv.fi/uutiset/it/artikkeli/tokiossa-hulppea-tapa-parkkeerata-polkupyoria-maan-alle/4934596

Sponsoroidut linkit:

Aiheeseen liittyvää sisältöä...