• Vasemman reunan palkista ja varusteet luokasta. Mielestäni VARUSTEET otsakkeen voisi vaihtaa otsakkeeseen TUOTTEET. Tämän alle sitten luokat ja ala-otsakkeet Pyörät, Komponentit, Varusteet, Vaatetus jne...

Luokkarakenteen voisi tehdä tuplana. Toisen merkkien mukaan ja toisen tyyppien mukaan. Eli esimerkiksi Bianchin Via Nirone löytyisi kahdesta paikasta. Pyörät - Pyörämerkit - Bianchi ja luokasta Pyörät - Pyörätyypit - Maantiepyörät. Samantyyppinen rakenne voisi olla myös komponenteissa, vaatteissa ja varuisteissa. Tällätapaa wikiin muodostuisi pikkuhiljaa myös kattava tietokanta pyöräilyvarusteista. Näitä voisi sitten linkittää helpommin esimerkeiksi muihin artikkeleihin. Tämä myös auttaisi ihmisiä eri pyörien vertailussa, kun olisi mahdollista saada tietoa vaikkapa sitten kahdesta eri pyörästä sellaisesta lähteestä joka on hiukka neutraalimpi kuin maahantuoja tai valmistaja. --TeeMa 20. helmikuuta 2009 kello 09.27 (UTC)

Erittäin hyvä idea! Nykyinen wikin luokkarakenne ei ole mitenkään loppuun asti mietitty ja vaatii todella uudistamista. Tuo ehdotus olisi ainakin hyvä noiden varusteiden, pyörien yms. luokittelemiseen. Tätä luokkarakennetta voisia vielä miettiä porukalla ennen kun lähtee tekemään suurempia muutoksia (jottei tulisi tehtyä turhaa työtä, jos tulee vielä parempia ideoita). Tästä olisi itse asiassa hyvä koota ihan kunnon kaavio, jossa olisi listattuna luokat, niiden alaluokat ja mitä sisältöä niihin tulisi. Ryhdynkin kasaamaan kaaviota sivulle Polkupyöräwiki:Luokkarakenne, jota voi vapaasti täydentää. --Admin 21. helmikuuta 2009 kello 14.05 (UTC)

Aiheeseen liittyvää sisältöä...