Cyfac Nerv.jpg

Omaa polkupyörää on aina mukava esitellä muille, varsinkin jos pyörään on satsannut paljon aikaa ja rahaa. Tälle sivulle onkin tarkoitus koota lista Polkupyöräwikin käyttäjistä, jotka haluavat esitellä omaa polkupyöräänsä (tai polkupyöriänsä, jos niitä on useampia esittelemisen arvoisia). Näin muut käyttäjät voivat tutustua, minkälaisia polkupyöriä Polkupyöräwikin käyttäjät omistavat ja esimerkiksi vertailla, kenellä on paras pyörä tai saada ideoita omaan pyörään muiden hankkimista varusteista.

Omasta polkupyörästään voi kirjoittaa käyttäjä-sivulle, johon löytyy linkki sivun yläosasta wikin puolelta (ei forumista). Klikkaa siis sivun yläosan vasemmanpuoleisinta linkkiä, jossa lukee käyttäjätunnuksesi, jolloin pääset omalle käyttäjäsivullesi. Kyseiselle sivulle voit kirjoittaa itsestäsi ja pyörästäsi. Käyttäjä-sivua voi muokata vain käyttäjä itse (ja ylläpito). Mallia voi ottaa esimerkiksi käyttäjän Admin käyttäjäsivusta. Tekstin lisäksi sivulle on hyvä liittää kuvia, koska kuva kertoo pyörästä enemmän kuin tuhat sanaa.

Esittele pyöräsi[muokkaa]

Jos olet kirjoittanut polkupyörästäsi käyttäjä-sivullesi, lisää käyttäjätunnuksesi alla olevaan listaan, jotta muut käyttäjät löytävät helpommin pyöräesittelysi. Voit kommentoida muiden käyttäjien pyöriä käyttäjä-sivun keskustelusivulla.

Sponsoroidut linkit:

Aiheeseen liittyvää sisältöä...