Kaupan tiedot

  • Internet: http://pyoraosa.fi/
  • Katuosoite: Lindströminmutka 1
  • Postinumero ja -toimipaikka: 95420 TORNIO (Suomi)
  • Puhelin: 010 396 4101
  • Aukioloajat: Arkisin: 9-17.30, La: 9-14
  • Huolto: Laadukasta huoltoa!

"Sen minkä myymme, sen myös huollamme"

Meiltä varaosat kaikkiin myymiimme ja edustamiimme tuotteisiin. Huollamme ensisijaisesti myymämme tuotteet. Ota yhteyttä:

HUOLTO p.010 396 4103 VARAOSAT p.010 396 4101 (hinta ? nopeus ?)

  • Valikoima: Trek, Nishiki, Helkama, Salsa pyörät. Polkupyörän varaosat, erittäin kattava varasto, ja tilaamalla saa helposti erikoisemmatkin osat. Tervetuloa!
  • Kuvaus: Pyöräosan tarina

"Se, mikä luvataan, myös pidetään" on ollut tunnuslauseena lähes 35 vuoden historian omaavassa Pyöräosa Keinänen Oy:ssa. "Meidän periaatteemme on myös se, että kaikilla vekottimilla on tietty käyttöikä, jota voidaan hyvällä ja ammattilaisella huollolla jatkaa muistaen kuitenkin, ettei ikiliikkujaa ole vielä keksitty", toimitusjohtaja Markku Keinänen filosofoi.

Keinänen uran alkumetreillä Keinänen aloitti yrityksen pienkoneitten ja polkupyörien korjaustoiminnalla. Yksi leivän antaja oli Kesko, jonka sopimushuollon yrittäjä sai omakseen jo alkumetreillä. Oman liikepaikan Keinänen osti Kemintieltä 1984 ja siinä yritys on pysynyt, toki laajentanut jo kolme kertaa ja taas alkavat seinät tulla vastaan.

Noin 500 neliömetrin tiloissa esillä ovat polkupyörien lisäksi mönkijät, moottorikelkat, mopot, moottorisahat, ruohonleikkurit, perämoottorit ja niin edelleen.

Pyöräosa ei ole sitoutunut mihinkään ketjuun vaan palvelee asiakkaitaan monimerkkisin tuottein. Honda, Stihl ja Husqvarna ovat merkeistä suosituimmat ja niitten huollosta ja korjauksista yrityksessä on myös vankin kokemus ja osaaminen.

Yritys työllistää vakituisesti puolenkymmentä henkilöä, mutta muun muassa kesäaikaan henkilökunnan määrä voi kaksinkertaistua. Mukana ovat jo Markku Keinäsen pojat Arto, Ari ja Anssi. Asiakaskuntana ovat sekä yritykset että yksityiset asiakkaat.

Lämpimästi tervetuloa kaupoille Kemintielle!

Kaupan sijainti kartalla

Ladataan karttaa...

Aiheeseen liittyvää sisältöä...