Ikoni ohje.png

Polkupyöräwiki on Wikipedian kaltainen palvelu, jossa käyttäjät voivat itse muokata ja kirjoittaa artikkeleja liittyen polkupyöräilyyn. Sivuja voi lukea ja muokata ilman sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä. Tällä pyritään siihen, että kynnys kirjoittamiseen on mahdollisimman pieni ja kaikilla olisi mahdollisuus antaa oma arvokas panoksensa kehitystyöhön. Oman käyttäjätunnuksen luominen on kuitenkin selkein tapa antaa kirjoittajalle kiitosta työstään.

Ilman käyttäjätunnusta kaikki muokkaukset Polkupyöräwikiin tallennetaan tietokoneesi numerollisen IP-osoitteen tekemiksi. Sisäänkirjautuminen parantaa siis myös turvallisuutta ja yksityisyydensuojaa, koska IP-osoitteesi on piilotettu. Tunnuksen luomalla saat myös muita etuja, kuten esimerkiksi mahdollisuuden säätää henkilökohtaisia asetuksia, vaihtoehtoisen sivujen muokkaustavan, helpomman tavan kirjoittaa foorumille, siirtää sivuja ja lähettää kuvia sekä tarkkailulistan, jolla voit tarkkailla valitsemiasi sivuja.

Luodaksesi tunnuksen, paina vain: "Kirjaudu sisään"-linkkiä sivuston oikeasta yläkulmasta. Tämän jälkeen aukeaa sisäänkirjautumislomake, josta löytyy rekisteröidy-linkki. Sivun selkeät ohjeet opastavat sinut tästä eteenpäin.

Aiheeseen liittyvää sisältöä...