Kaupan tiedot[muokkaa]

  • Internet: http://www.ibike.fi
  • Katuosoite: Pajalahdentie 9
  • Postinumero ja -toimipaikka: 00200 HELSINKI (Suomi)
  • Puhelin: 045 670 7503
  • Aukioloajat: Arkisin: 10-18, La: 10-14
  • Huolto: Pidä huolta pyörästäsi ja tule ibikeen! Tuodessasi pyörän huoltoon saat ilmaisen kustannusarvion. Kaikkiin huoltoihin sisältyy kirjallinen dokumentaatio tehdystä työstä ja vaihdetuista osista sekä suositukset seuraavista huoltotoimenpiteistä. (hinta 119€ nopeus 1-2 päivää)
  • Valikoima: ENSIHUOLTO

69 € Polkupyörän ensihuolto tehdään, kun pyörällä on ajettu ensimmäiset 200–300 km.

Pyörän kaikki komponentit kiristetään vaadittuihin momentteihin ja vaihteet sekä jarrut säädetään. Ensihuolto on pyörän tärkein huolto, se on myös takuun ehto. Ensihuollon laiminlyönti voi johtaa osien ennenaikaiseen rikkoutumiseen.

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

119 € vaihdepyörä 79 € vaihteeton pyörä Säännöllinen pyörän perushuolto.

Koko pyörä huolletaan täyteen ajokuntoon. Pyörä pestään (rättipesu), laakerit tarkistetaan ja huolletaan tarvittaessa, kiekot rihdataan (pinnat kiristetään), voimansiirto puhdistetaan, vaihteet ja jarrut säädetään sekä tehdään muut tarvittavat toimenpiteet. Kuluneet ja vialliset osat uusitaan.

PIKAHUOLTO

25 € Ehjän pyörän käyttöhuolto, jossa tarkistetaan keskeisten komponenttien toiminta. Nopea perushuolto jopa odottaessa. Pyörän jarrut ja vaihteet säädetään, voimansiirto puhdistetaan ja öljytään sekä rengaspaineet tarkistetaan. Pikahuolto on tarpeen etenkin aktiivipyöräilijöille täydentämään määräaikaishuoltoja.

MUUT HUOLTOTYÖT

79 € / h Kaikki muut polkupyöriin liittyvät huolto-/korjaustoimet tuntiveloituksella.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Vaihdettavat osat veloitetaan erikseen.

  • Kuvaus: ibike on täyden palvelun pyöräliike. Laajan pyörävalikoiman lisäksi löydät meiltä laadukkaat varusteet ja ammattitaitoisen huollon.

Kaupan sijainti kartalla[muokkaa]

(Kaupan koordinaatteja ei ole määritelty)

Sponsoroidut linkit:

Aiheeseen liittyvää sisältöä...